Ποιοι είμαστε

Our website address is: https://www.coverme.gr/.

Η ετερια μας: Moysiadou General Trading Ltd.

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας Κυπριακής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών , (ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) Κατά την περιήγησή σας στις σελίδες του coverme.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του coverme.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα coverme.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα Κυπριακή και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του coverme.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα coverme.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης.

Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς:

Προσωπικά στοιχεία:

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα coverme.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά στοιχεία μόνο όταν γίνετε μέλος και δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη. Σε αυτή τη φάση θα σας ζητηθεί μόνο το e-mail σας στο οποίο μπορείτε εάν συμφωνείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά μας e-mails. Εάν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων τότε θα πρέπει να καταχωρήσετε και στοιχεία που αφορούν την συναλλαγή σας μαζί μας. Υποχρεωτικά και απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Προαιρετικά σας ζητάμε στοιχεία όπως αριθμό τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας).

Δημιουργία λογαριασμού:

Κατά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού στο coverme.gr θα σας ζητηθεί να δώσετε κάποια στοιχεία για δική σας διευκόλυνση κατά τη διαδικασία αγορών. Αποδεχόμενοι τους όρους της ιστοσελίδας μας κατά την καταχώρηση των στοιχείων σας, αποδέχεστε τη λήψη ενημερωτικών email και προσφορών στο email που δηλώσατε. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απεγράφητε από τη λίστα και να διακόψετε τη λήψη email από εμάς. Το email σας δεν θα δοθεί ποτέ σε τρίτους και θα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για την ενημέρωση σας για καινούρια προϊόντα, συμβουλές μόδας και προσφορές.

Cookies:

Η coverme.gr χρησιμοποιεί ίχνη αναγνώρισης για μία άνετη εμπειρία αγοράς. Τα ίχνη αναγνώρισης ή αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης (session cookies) χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Εάν το πρόγραμμά σας περιήγησης στο Web (web browser) έχει ρυθμιστεί ώστε να απορρίπτει τα ίχνη αναγνώρισης, δεν θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε της υπηρεσίες αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε αυτήν την ρύθμιση. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ Πολιτική Cookies

Close Το Καλάθι μου
Close Λίστα επιθυμιών
Recently Viewed Close

Close
Πλοήγηση
Categories